Jag hatar förhållanden

(12) Tumblr(4) Likes | TumblrSummer Love♥boy | TumblrGive your heαrt α breαk ∞.(2) Infinity ∞ | via Facebookboy | TumblrZoSophiatext | TumblrCoups de cœur | Tumblr
 
Jag är verkligen INTE förhållande typen, jag är typ emot det. När man väl börjar gilla någon så fuckas allt ändå. Antingen gillar den ena personen den andra, men den andra gillar inte den ena personen tillbaka eller så gillar båda varandra men så är det något fuckar hela skiten. 
Själv så tröttnar jag väldigt fort och jag tycker inte kärlek är så viktigt. Jag har bara varit kär en gång på riktigt men annars har jag ju gillat nån då och då. Men det här är inte min grej. Jag tycker bara förhållande är så onödigt och slöseri med tid. Det är som att man är inlåst och inte får nån frihet typ. Ni bah wtf men det är liksom så jag ser på förhållande grejen. 
 
Men ibland när jag ser andra par och bilder på tumblr så kan jag sakna det där lite. Känslan att veta att man faktiskt är omtyckt, känslan att veta att personen man gillar tänker på en just nu, känslan att ha hela sin värld i sin famn. Man känner trygghet, man känner kärlek. Ibland vill jag bara träffa en perfekt kille som älskar mig för den jag är och ingen annan. En gång trodde jag att jag hade gjort det, med allt han sa så trodde jag att det var på riktigt. Men fan heller, kärlek kan ta sig i röven. Vill aldrig bli kär igen.

Ännu ett inlägg om överklassorrar

 
Anonym säger:

Du säger att du hatar överklassorrar men du ser själv ut som en

2013-03-29 | 04:44:39
 
SVAR:  
Du verkar ha missuppfattat hela grejen. Och vadå jag ser ut som en? Bara för jag stör mig på överklassorrar betyder inte det att jag själv ser ut som en lodis.. Okej jo, det gör jag. Men inte varje dag! Överklassorrar har ju fin klädstil (oftast) men det jag stör mig på att dom gör sina instagramkonton till sin blogg och bah "new in! nya oddmolly tröjan" och måste ha allting som är mainstream som utsvängda hollister jeans, hunters eller oddmollystrumpor. Sanningen är att om det inte var märken hade dom aldrig köpt det från första början, det är som att dom vill visa att dom har pengar. Ingen i vår ålder gick runt med stövlar tidigare? Sen kommer hunters och alla tjejer har det! Ingen i vår ålder hade utsvängda jeans, det påminde för mycket om 80-talet typ. Men när hollister skaffar utsvängda så köper plötsligt alla det. Sen dom här primeboots, varför i helvete slösa så jävla mycket pengar på dom? Dom är inte ens sådär skitsnygga så man dör för dom. Tycker inte jag i alla fall. Okej visst alla tycker olika, det finns ju folk som tycker allt det där är snyggt men det känns som dessa överklassorrar bara skaffar det för att visa att dom har pengar liksom. Sen tar dom sina jävla irriterande matbilder och bah "lunchar med bästis #vapiano" och leker som att dom bryr sig om sin hälsa men så fort dom ska äta på donken, nää då tar dom ingen jävla bild för maten inte är "fin". Det var det jag mena med att jag stör mig på överklassorrar, att dom vill visa att dom har mycket pengar och gör sitt instagram konto till en blogg. Men själva klädstilen har inget med saken och göra. Tycker inte dom klär sig fult direkt och jag har också på mig kläder som dom har. 
 
Wow nu blev det värsta långa svaret men jag hoppas du förstår nu :)

Sen uppdatering

Förlåt för jag inte blogga igår!

Jag var ute hela dan igår och när jag kom hem var jag fast i en kik gruppkonversation så jag glömde helt enkelt. Igår träffade jag först Jennifer som jag inte träffat på aslänge, vi var först i Bromma, sen Hässelby och sen åkte vi till kista. Då träffade vi Alp och hans två tråkiga kompisar.


About my day

Tjulululu!
 

Nu är det lov, yaaaaay! Idag så vare skola som vanligt, ganska skön dag faktiskt. Inga jobbiga lektioner eller så. Efter skolan så var jag lite med Pelda och Yasmin, vi typ va i Aspudden och snackade lite. Nothing special liksom! Sen drog jag hem och aa, nu är jag här. Har inget planerat, ska nog bara droga skins eller något. Men bloggar lite senare när jag har något intressant att skriva om. lol

Dagens outfit & Facelook

Vit tröja | Cubus
Linne | hollister
Jeans | Cubus
Klocka | Ur&Penn
 

Godnatt!

Oh jävlar vad mycket jag bloggat idag. Det är ju fett bra! Hoppas det fortsätter såhär. Men nu ska jag ta en tupplur och försöka stå ut sista dagen innan påsklovet lol

Skins + mat

 
Hola my friendoos!
 

Min mage håller på att dö! Har pluggat i typ ett år fast det har tagit så lång tid för att jag hållt på med mobilen samtidigt hihi och nu bara dör min mage. Har inte ätit sen vi åt på donken i lilje typ klockan 12 så nus ka jag ta och fixa något smarrigt sen ska jag droga serien Skins!

Tröttnat på min kamera

Jag vet inte vad som har hänt med mig men senaste tiden har jag blivit fett intresserad av foto. Jag äger ju redan en kamera men den använder jag till typ egofoton och det blir ju inga bra bilder. Vill så gärna ha en fin systemkamera och har typ alltid velat ha. Visst dem är jobbiga och bära på men nu när jag ändå börjat blogga igen skulle det vara rätt najs med en systemkamera. Har tröttnat på min lilla digitalkamera och iphonebilder håller inte alltid. Vill ha bilder i bra kvalité och därför vill jag så gärna ha en systemkamera. Det finns så många fördelar med dom!
 
Kikade lite på Elgigantens hemsida och hittade några jag blev lite småkär i
 
Nikon D51000 - 16,2 megapixel kamera med vinklingsbar LCD-skärm
 
Nikon D3200 - lite dyrare än den övre och har 24,2 megapixlar

Jag ska försöka att övertala mina föräldrar eller min brorsa att köpa en av dom till mig eftersom jag inte orkar spara pengar så länge plus så kommer jag vilja köpa annat för mina pengar. Jag fyller ju år om cirka 1 månad också, kan ju önska mig en systemkamera då men ville önska mig en iphone 5 också hehe och tror inte jag direkt skulle få båda plus andra födelsedagspaket. Men vi får se hur det blir!

pluggish !

Hola bögar!
 
Smärtan i magen har blivit lite bättre efter att jag legat i min säng och surfat lite. Men nu kom jag på att jag har någon jobbig läxa i engelska tills imorn och jag har knappt gjort hälften. Så nu måste jag ta och lyfta asset och plugga. Bloggar lite senare när jag är klar!
 
*bildlöst inlägg*

Onsdag den 27 mars

Hola bloggläsare!
 

Kom precis hem från en nice dag med brudarna. Lärarna i vår skola hade någon jävla lärarutbildning så vi fick halvstudiedag vilket innebar att vi fick sluta halv 12. Jag, Pelda, Natta och Jenni drog till Liljeholmen och käkade på donken. Det var meningen att vi skulle fika på Wayne's Coffee men så jävla osmarta vi va som glömde pengar så det vi hade räckte inte riktigt till att fika. Sen efter att ha ätit på donken så drog vi in i gallerian och kolla lite. Eller jag hade fett ont i magen så jag satte mig på en bänk med Nathalie och vi snackade lite medans Jennifer och Pelda var i olika affärer. Efter att ha varit i gallerian så gick vi ner till Fruktparken och chillade där ett tag. Sen orkade jag inte mer för jag frös och hade så jävla ont i magen så jag gick hem. So here I am!

Dagens outfit & Facelook

Skinnjacka - Cubus
Stickad magtröja - H&M
Jeans - Cubus

Tips! - Bra tv-serie

Måste bara tipsa er om en väldigt bra serie! Skins!
 

I början tänkte jag "wtf?" men sen blev den bara bättre och bättre och man vill kolla vidare. Serien handlar om några ungdomar och deras liv, det handlar i stort sätt om aktuella saker som sex, droger, ätstörningar, depression, alkohol. Det vi stöter på dagligen liksom. Väldigt spännande serie och jag älskar den brittiska accenten. Ni bara måste kolla!
 

HAR DAMP

Skrev en lång text om va jag gjorde i förra inlägget och de enda som kom med va "abuu lään" man bah va? De va typ det oviktigaste. Men iaf berättar kort om dagen, idag va jag i skolan som vanligt och sen drog jag, pelda, natta och zebbe till axan och chillade kant kant. Sen gick jag hem för jag var yr i huvet, hade mensvärk och va hungrig. Så här e jag nu lol!


Cozy

Abååååw lääään


Den bah dog!

Mitt liv är över, min data bara dog och vägras sättas på igen så det blir ingen skins för mig. Får nöja mig med mina spellistor på spotify!


sämst update

Hola snyggingar!
 

Det var inte så bra update idag tyvärr men det är svårt när jag är i skolan och så. Men jag ska noga köra på tidinställa inlägg så får vi se om uppdateringen blir bättre! Men nu är klockan åtta och jag ska kolla på så många avsnitt av skins som möjligt tills jag helt enkelt somnar. Men först måste jag få min lillebror i säng, det är läggdags för lilla snorungen. Bloggar imorgon sen, vi hörs!
 
 

Tips! - Billigt smink

Visst är det ganska onödigt att lägga ner en massa hundralappar på smink?

Därför tänkte jag tipsa er om en jättebra hemsida med billigt smink, produkterna kostar mellan 15 kr till 30.. asså det är sjukt! Man tror att dom ska vara av dålig kvalité också men det är dom inte. Asså produkterna levereras från Storbrittanien men det är ett svenskt företag tror jag, om jag inte läste fel. Det är väldigt mycket bra smink där och jävligt billigt också så ifall ni tröttnat på kicks dyra produkter kan ni ju kika in på den här hemsidan. Tryck på bilden för att komma till sidan.
 
e.l.f.e.l.f.e.l.f.e.l.f.e.l.f.e.l.f.e.l.f.e.l.f.e.l.f.e.l.f.e.l.f.e.l.f.
 

Allt i ett inlägg

Hola amigoooz!

Kom precis hem från centrum med en ny skinnjacka från Cubus och lösögonfransar från H&M. Minishoppade lite med mami, hihi. Nää men tänkte berätta om min dag. Idag skulle jag till skolan och märkligt nog så satte jag mig framför min gamla barndomsvän Michelle på tunnelbanan på vägen dit. Det var verkligen jättekul att få träffa henne efter 5 år. Det var lite awkward i början men sen så snackade vi minnen och hade jättekul. Det är helt sjukt hur tiden går så jävla fort! Sen va jag i skolan blabla sen när jag skulle äta lunch så hade Timmy jour och skulle torka bord i matsalen, då la pelda lite pyttepanna på bordet så han skulle torka upp och han trodde de va jag så han torkade upp det och la de på min tallrik med disktrasan så jag flippade ur totalt och skämde ut mig inför hela skolan. Så nu typ dör jag av hunger för jag inte fick äta! Visste kunde ta en ny tallrik men jag var för arg. Sen efter skolan hade jag värsta mensvärken så jag åkte hem, då så bad mamma mig följa med till centrum fast jag egentligen inte orkade. Men det slutade med att jag gjorde det i alla fall. Ja fett intressant dag! Nu ska jag plugga, ciao!


från tidigare idag

bjuder på mig själv


Hela den här dagen har varit cp

Asså jag är så ledsen och nere att jag inte ens orkar blogga. Imorse träffade jag Pelda och Natta, vi gymmade inte utan Chillade lite. Haha jag bah chillade, jag var hur jävla galen som helst! Men i alla fall, sen skulle pelda äta med sin pappa, natta träffa sin kusin Robin och jag träffa en "kompis" så runt ett tiden så skildes vi åt. Jag åkte hem och bytte om sen skulle jag ta tunnelbanan då de där dåliga hände. Jag var frustrerad och ledsen så jag åkte hem igen. Är fortfarande ledsen men inte frustrerad. Har verkligen ingen lust att blogga idag


Bildlöst inlägg

Godmorgon era orrar!
 

Vaknade för cirka en timme sen av en hemsk mardröm lol och sen dess har jag legat i min säng. Men nu ska jag upp, äta och fixa mig eftersom jag måste hinna ta tunnelbanan som går 10.14. Jag ska nämligen till Örnsberg och träffa mina små bögar. Okej nu e klockan halv 9 och jag har fortfarande inte kommit upp. Måste gå, ciao!
 

Skins!

Tja tja alla bloggläsare!

Ligger just nu i min säng, lyssnar på musik och kikar med lite people. Jag ska kolla på Skins alldeles strax och hoppas det hjälper mig att bli trött för jag e är väldigt pigg just nu. Vill inte vara död imorn nämligen.

Det här får bli mitt sista inlägg för idag. Ska försöka uppdatera såhär ofta varje dag men vi får se hur det blir. Det känns rätt bra att ha skaffat blogg igen. Asså jag hade ju blogg för inte så länge sen men bloggade typ en gång i månaden men det var typ i 6an och början på 7an som jag bloggade på riktigt. Men NISKA jag försöka undvika att blogga en gång i månaden och blogga varje dag istället. Wish me luck!


- -

I'LL SLEEP WHEN I'M DEAD | via TumblrWeheartit | via Facebook
i†s me<3 | via FacebookPeople I follow | FASHIOLISTA | love your style!emmagester -Emma Helene Egeland - hverdag og foto -Fuck You

Gomorron bögar

Aah vad skönt! Jag somnade vid 2 och vaknade nyss. Jag vill sova mer men kom på att jag inte kommer kunna sova inatt då. Jag, Pelda, Natta och Jenni har bestämt att vi ska gymma på morgonen för att Natta och Jenni ska till Haninge och se Anton Ewald, TÖNTAR! Sen måste jag själv duscha och fixa mig för jag ska till Sundbyberg och träffa en "speciell" person ;)

Men jag bloggar senare, vi ses så länge!


Bloggar från mobilen för min data är lite efterbliven

Gjorde snabbt en header som är helt okej men vet att jag kan bättre. Har inga bra bilder så tog bara någon. Nu när min blogg inte ser lika tråkig ut längre kan jag äntligen börja blogga på riktigt! Det kommer bli bättre uppdatering och intressantare inlägg. Fortsätt följa!


Beach2013 tiieeep

Hola guapos!

Igår hade jag ganska kul för jag gymmade med Pelda, Nathalie och Jennifer. Alla andra bah "fredaag, hinka ikväll!" Medans vi kör på en workout;) Det var kul och jag var ganska nöjd. Vi kommer gymma igen på söndag och då jävlar ska jag ta i lite.

Idag har jag inget planerat eftersom jag inte riktigt vet om jag har utegångsförbud eller inte. Bara för jag gick ut en gång betyder inte det att jag kommer få gå ut igen, asså mina föräldrar är komplicerade. Aja just nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik. Ska äta och sen sova bort dagen tror jag. Inga läxor, inget skit. Så jävla skön helg då jag slipper sitta och plugga!


Jag försöker

Tog en lite överklassorre bild men den blev tyvärr inte så fin. Idag är det torsdag! Jag sitter och äter frukost, sen ska jag fixa mig. Är fortfarande glad, fattar verkligen inte varför. Men det är bra! Okej måste skynda mig.. Vi hörs! Puss!


Pluggat färdigt!

Godnatt Loz orroz!


Keeebaaab

Tjenis penis!

Ligger i sängen med ett leende på läpparna trots att jag har en massa plugg framför mig som jag ska göra snart. Idag hade jag halvstudiedag så jag och pelda drog till palmyra i årstaberg och delade på en stor kebabtallrik. Tallriken e verkligen stor så vi köpte inte en var utan delade på en. Kanske inte världens godaste kebab men ändå jävligt gott. Efter det drog vi till lilje, kollade lite och sen åkte jag hem. Nu ligger jag i min säng och pluggar samtidigt som jag kikar och lyssnar på musik. Är så jävla trött, vill sova men jag har prov och förhör imorn som e jätteviktiga ! Så nu ska jag plugga, vi hörs!


Godnatt bögar!

Läggdags!

Okej klockan är bara tjugo i 10 och jag börjar ändå 9 imorn men är så jävla trött för jag fick knappt sömn igår så måste hämta tillbaka dom timmarna om det ens går. Haha nu säger jag att jag kommer sova men det kommer sluta med att jag sitter uppe till tolv med kik och skype! Just nu sitter jag och rensar bilder på datorn eftersom jag har lite minne och så kikar jag lite med mina homies och några randoms som jag alltid gör. Men jag behöver berkligen sömn så nu ska jag sova. Godnatt puss

Mitt hat mot överklassorrar

Vet ni vad jag stör mig mest på?
 

Såkallade "överklassorrar", tjejer som skryter om sina saker och pengar genom att ta kort på det och lägga upp bild på instagram med en speciell effekt. Okej bilden blir ju fin med effekten och så men vem fuck bryr sig om hur många victorias secret produkter man har och vilka odd molly plagg man äger? Sen dom ska ta kort på allt dom äter och dricker och bah "luncha med bästis" och lägga till ett fult rosa hjärta från emoji smileysarna. Jag lovar, alla dessa bakelser och skit dom tar bild på och lägger upp, dom äter säkert inte ens det. Dom bara göre fint och tar kort för att kunna lägga upp på instagram. Kolla hur jävla pinnsmala dom är, klart dom inte äter allt det där. Sen dom ska leka hälsosamma och ta kort på gym och bah "gymmet nu med bästis #töntigahashtags #beach2013" man bah k. Dom instagramar allt som är "fint", dom lägger aldrig upp bild när dom käkat donken eller handlat på H&M utan bara sånt som är "överklass". 
 
I min skola finns det största överklassorrarna, i alla fall i 7an. Jag vill typ spotta i deras ansikten när jag ser dom. Hörde ett gäng överklassorrar från min skola prata. En tjej hade ett par primeboots och bah "jag köpte dom här för 4 och 6" sen en annan tjej svarade "ärligt? jag har likadana och köpte dom för 5 och 7". Jag typ gav dom värsta irriterande blicken för det var verkligen som om dom skröt om hur mycket dom kosta, speciellt andra tjejen som hade köpt 1000 kr dyrare. Man såg typ hur stolt hon var.
 
Sanningen är att allt överklassorrar äger som är märke har dom köpt för att det är märke. Om inte deras klädesplagg hade varit märke hade dom inte köpt dom. T.ex dom här odd molly strumporna som är typ till fittan och skitfula. Man kan inte ha dom ute, bara gå runt med dom hemma. Ändå slösar tjejer 500 kr på dom, man bah "va?" De hade aldrig köpt såna strumpor på h&m för 50 kr, det lovar jag! Sen dom här utsvängda jeansen från hollister. Asså utsvängda?!?! Det är typ nåt min mamma gick runt med på 80-talets discon. Så jävla fult och jag tror helt ärligt inte ens att dessa överklassorrar tycker det är snyggt utan har de bara för att de är mainstream och vill passa in liksom. 
 
Två ord. SLÄNG er!
 
 
Innan ni flippar.. Alla har rätt till sin åsikt och det här är min åsikt. Tycker ni att det är patetiskt så tyck det, I dont fucking care. Är man rik och bortskämd är det inte ens fel men tycker hela överklassorreskiten börjar gå för långt för egentligen är det ingen som bryr sig om era jävla nu-leker-vi-insperation-på-tumblr-och-we-heart-it-bilder och vad ni äger och hur mycket det kostar och vad ni äter. INGEN bryr sig. 

 

Det blev för mycket..

Har inte riktigt kunna starta bloggen på riktigt pga vissa händelser som fått mig att må dåligt. Men nu mår jag i alla fall bra igen så nu kan jag blogga. Hmm.. vad ska jag blogga om? Finns inget att blogga om eftersom jag har utegångsförbud och sitter hemma hela kvällarna. Visst kan jag blogga om andra saker än att bara berätta vad jag gjort men blir det inte också tråkigt om jag bara bloggar om andra saker? Skitsamma, mitt utegångsförbud är snart över i alla fall, hoppas jag. Nu ska jag i alla fall leka överklassorre och måla mina naglar medans jag dricker latte macchiatolol
#jajagharsexigafinnarvadårå

Mobilbloggar

Hola orroz!

Ingen jävla aning varför jag skriver på spanska när jag egentligen läser franska men yolo! Idag har det inte hänt så mycket, har varit i skolan och varit emo som typ vanligt. Kom hem för några timmar sen och somnade direkt. Är fortfarande lite trött men kom på att jag hade prov imorn så jag måste plugga. Mina inlägg blir lite tråkiga i början för att jag inte pallar blogga "seriöst" när jag har så få läsare och ingen jävla header. Men det kommer sen! I promise! Men nu måste jag lägga undan min mobil, ciao


Knas i orten!

Hola bögar!

Idag va jag ju med Jennifer i stan och det hände en grej så vi var tvugna att åka hem ganska tidigt. Kom hem vid 5 tiden och jag mår så jävla dåligt just nu. Inte att jag mår illa eller nåt utan jag mår dåligt inombords. Egentligen vill jag vara ensam men ändå inte. Vill ha någon att prata med, någon som gör mig glad..


~ här ska det stå en rubrik ~

Hola bitchez!
 

Det är söndag och jag är vaken fett tidigt. Jag brukar typ vakna vid 12 på helger men aja. Är egentligen helt död efter igår. Igår träffade jag Yasmine och Keven, vi tuggade på donken i Rissne ett tag men vi åt inget. Jag skulle äta men jag hade tappat bort mina pengar på något märkligt sätt och jag var så jävla hungrig! Jag typ ringde till alla och tiggade efter pengar men ingen hade. Sen åkte vi hem till Keven som bor i närheten och jag typ våldgästade hans hem och letade efter något att äta för jag var så jävla hungrig. Hahaha han bah "skäms du inte?" Men när jag är hungrig, då gör jag vad som helst för att få mat. Jag hade lust att sno cheeseburgare av några p12or vi bråkade på donken till och med! Men till slut fick jag pizza av Keven men den var inte god så jag åt inte. 
 
Idag ska jag träffa min orre Jennifer och vi ska som vanligt till plattan och orra ner oss. Vi ska suga av killar för cigg! Nää men vi ska till stan som vanligt och inte göra något speciellt. Jag bloggar sen när jag kommer hem! Puss!


Ny start!

Hola amigos!
 

Jag kände för att börja blogga igen så här är jag! Minns inte lösenordet eller e-posten till min gamla blogg så jag fick göra en ny.. Jag som älskade mitt förra bloggnamn, det var perfekt! Varför just den här bloggen heter crazystuff vet jag inte. Det är inte så att jag har världens intressantaste liv där det händer galna grejer hela tiden men jag kom inte på något annat så nu får bloggen heta så. 
 
För er som inte vet vem jag är så heter jag Abigail Owusu och är bosatt i Stockholm. Jag är ingen speciell, bara en vanlig tjej med ett ganska vanligt liv om man suddar bort dom privata delarna. Jag kommer inte vara så öppen men jag hoppas det blir intressant att läsa ändå. Nu kommer statistiken säkert suga för jag kan inte länka den här bloggen på min gamla blogg där jag faktiskt hade läsare. Men jaja, jållåsvääääg!
 
Nu till nästa punkt.. Min design. Jag har redan photoshop och jag är väldigt "kunnig" om man säger så, men jag har inga bra bilder. När jag fått bra bilder kan jag försöka fixa en fin header så känns min blogg lite trevligare i alla fall. Men nu får ni nöja er med det här.